Kosár0
Összesen:0 Ft
A Ön kosara üres!

Az eladó neve: HHB Consulting Kft.
Székhelye: 9012 Győr, Tűzkő-kert utca 13.
Adószáma: 22664864-2-08
Cégjegyzékszáma: 08-09-019842

Vásárlási feltételek: Az eladó (HHB Consulting Kft.) és a Vevő között a szerződés elektronikus úton jön létre, azzal, hogy vásárló a terméket megrendeli, megrendeléseit elküldi, és azt eladó visszaigazolja. Az eladónak jogában áll az igazolás visszaküldését követően is a szerződéstől elállni, annak teljesítésére tőle már el nem várható okok miatt (pl.: a terméket már nem forgalmazza, jelentős áruhiány, vis maior, stb.). Elállás esetén eladó köteles elszámolni a vevővel amennyiben pénz vagy árumozgás történt.

Fizetési lehetőségek: A babazsákok ellenértékét és az esetlegesen felmerülő postaköltséget bankszámlánkra történő előre utalással, vagy postai utánvétellel lehet rendezni. A vételárról szóló számlát eladó a termékkel együtt kézbesíti vevő részére.

Az eladó kizárólag új termékeket értékesít, melyek első osztályúak és rendelkeznek a kereskedelemi forgalomba hozatalhoz szükséges engedélyekkel. Jogos minőségi kifogás esetén az eladó biztosítja a termék javítását, illetve cseréjét, de csak abban az esetben, ha vevő számlával igazolja, hogy a hibás terméket eladó értékesítette. A szavatosságra, jótállásra vonatkozó hatályos jogszabály:

49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről

Szavatosság, garancia: Eladó biztosítja, hogy az áru a rendelésnek megfeleljen, és minősége a beszerzés és az ügyfélhez juttatása során ne sérüljön. Kisebb csomagolási sérülések miatt az ügyfél nem utasíthatja vissza az árut. Ezen felül sem az eladó, sem partnercégei nem vállalnak semmilyen felelősséget az esetleges következményekért, melyek a szolgáltatás igénybevételével, azt követően vagy azzal párhuzamosan léptek fel. Amennyiben a babazsák bizonyíthatóan gyártási hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt természetesen díjmentesen kicseréljük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt számla megléte esetén lehetséges.

Amennyiben az árut nem tudjuk cserélni valamilyen okból, a kifizetett vételárat visszafizetjük. A szállítás során sérült termékek esetében kérjük, mellékelje a szállító (Magyar Posta) jegyzőkönyvét, amelyben a kézbesítő elismeri, hogy a csomagot sérülten adta át. Jegyzőkönyv hiányában a reklamációt nem tudjuk elfogadni.

Elállás és felelősségi szabályok: A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvény értelmében a vevő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlási szándékától. Elállásra vonatkozó szándékát a vevő köteles írásban, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre bejelenteni 8 munkanapon belül. Az elállási határidő a termék átvételekor kezdődik. Az esetlegesen visszaküldendő terméket kérjük, hogy ajánlott-tértivevényes küldeményként, értékbiztosítással szíveskedjenek feladni, arra az esetre, ha a termék elveszne, megrongálódna, károsodna. Az értékesítési állapotához képest  károsodott, megrongált, hiányos, eredeti csomagolást nélkülöző terméket nem vesszük vissza. HHB Consulting Kft. nem vállal felelősséget az interneten hozzáférhető tartalom teljességéért, megbízhatóságáért, a nem helytálló információkért az üzemeltető felelősségét kizárja. 

A vásárlástól való elállás esetén a HHB Consulting Kft. köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségek a vevőt terhelik.  Amennyiben a termék használt, a HHB Consulting Kft. követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő teljes kárának megtérítését.

Amennyiben a termék minőségével és/vagy a szolgáltatás igénybevételével kapcsolatban panasza van, kérjük, haladéktalanul vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. 

Adatkezelés: A HHB Consulting Kft. (9012 Győr, Tűzkő-kert utca 13.) a vásárlások során tudomására jutott személyes adatokat harmadik személyek részére nem szolgáltatja ki (kivéve, ha a megrendelés teljesítéséhez szükséges, pl. futár, posta részére), azokat bizalmasan kezeli, az adatok megadása önkéntes.

Egyéb tájékoztatás: A zCush Babazsákok üzletszerű értékesítése kizárólag a HHB Consulting Kft. engedélyével, előzetes hozzájárulásával lehetséges. A Babazsákokkal kapcsolatos minden jog a gyártót és a magyarországi forgalmazót illeti meg. Az illetéktelen forgalmazás jogi következményeket von maga után.

Elérhetőségek:
HHB Consulting Kft.
a zCush Babazsákok kizárólagos magyarországi (ausztriai, szlovákiai és romániai) forgalmazója
9012 Győr, Tűzkő-kert utca 13.
Telefon: +36 30 200 6347