Kosár0
Összesen:0 Ft
A Ön kosara üres!

A www.babazsakok.hu weboldalon található képek és szövegek a HHB Consulting Kft. szellemi tulajdonát képezik. Azok részben vagy egészben történő nyilvános felhasználása kizárólag a HHB Consulting Kft. írásos felhatalmazásával lehetséges. Az illetéktelen felhasználás jogi következményeket von maga után!

A www.babazsakok.hu online áruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátjainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

A www.babazsakok.hu online áruház semmilyen módon nem felelős az alábbiakért, bármilyen módon is következtek be:

  • Az Interneten küldött, vagy fogadott bármilyen adat.
  • Bármilyen működési hiba a hálózaton, ami akadályozza a www.babazsakok.hu online áruház normális működését és a vásárlást.
  • A kommunikációs eszközök vagy a vonal meghibásodása.
  • Bármilyen elektronikus levél vagy adat elvesztése.
  • Bármely szoftver nem megfelelő működése.
  • Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

A www.babazsakok.hu online áruház nem vonható felelősségre semmilyen kárért, ami az áruházhoz való csatlakozás miatt következett be. Egyedül a vásárló felelős az áruházhoz való csatlakozásért és a weblapon történő vásárlásáért.

A vevő felelőssége felmérni azt, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

A www.babazsakok.hu online áruház bármikor értesítés nélkül megváltoztathatja a vásárlás feltételeit, kötöttségek nélkül módosíthat bármilyen árat vagy határidőt. A változás a weblapon történő megjelenés időpontjától lép életbe.

A www.babazsakok.hu online áruház szabadon érvénytelennek nyilváníthatja a rendelését és törölheti a regisztrációját annak, aki bármilyen formában megsérti a szabályokat.