Kosár0
Összesen:0 Ft
A Ön kosara üres!

1. Miért praktikus a BABAzsák?

A BABAzsák rendkívül praktikus, hiszen a gyermek nem tudja lerúgni magáról a takarót (mozgékonyabbak szinte azonnal) és mégis kellő szabadságot biztosít mozgásukhoz. Melegen tartja a kis csöppségeket és az anyaméhben tapasztalt biztonsággal és puhasággal öleli őket. Egyenletes hőmérsékletet biztosít és megfelelően szellőzik és nyáron sem túl meleg a gyerekek számára. A babák könnyen behelyezhetőek, hiszen oldalán praktikus cipzárral nyitható. A BABAzsák bárhová vihető, könnyű, babakocsiba is behelyezhető.

2. Mosható-e a BABAzsák?

 A BABAzsák teljes egészében mosható (a külső huzat és a belső párna is), így az apróbb balesetek sem jelentenek problémát.

3. Mekkora a BABAzsák mérete? Csak egy méret létezik? Mennyi idős kortól és hány hónapos korig használhatóak?

A BABAzsákok egyenlőre egy méretben léteznek, 65x43x3 cm nagyságúak, újszülött kortól, 3-6 hónapos korig használhatóak, a gyermek adottságaitól függően.

4. Van-e lehetőség egyedi mintájú BABAzsák rendelésére?

Sajnos nincs, a web áruházban látható 6 féle kivitel létezik.

5. A póthuzat milyen célt szolgál?

A BABAzsákot természetesen huzattal együtt küldjük, tehát a BABAzsákok komplettek. Van lehetőség póthuzat vásárlására. A póthuzat célja, hogy változatossá tegye a BABAzsák használatát, illetve a huzat tisztításakor se kelljen nélkülöznünk kedvenc BABAzsákunkat. A BABAzsák alsó részén található cipzár segítségével könnyedén eltávolíthatjuk az eredeti huzatot, majd felhúzhatunk egy másikat.

6. Mennyi idő alatt kaphatom meg a terméket?

A készleten lévő termékeket a megrendelést követő napon átadjuk a futárszolgálatnak (amennyiben a megrendelés 17 óráig beérkezik), a kézbesítési idő 1 munkanap.

7. Futárszolgálat vagy a Magyar Posta szállítja a csomagot?

Csomagjainkat a GLS Hungary szállítja.