Kosár0
Összesen:0 Ft
A Ön kosara üres!

Az eredeti zCush BABAzsákok végre már Magyarországon is elérhetők!

Nagy örömmel tölt el, hogy az amerikai zCush cég engem bízott meg kíváló - Amerikában több díjjal jutalmazott - termékeinek magyarországi (majd ausztriai, németországi, szlovákiai és romániai) kizárólagos forgalmazásával. Magam is gyakorló anyuka lévén, kisfiam számára újszülött korában szereztem be egy BABAzsákot, melyet nagy megelégedéssel használtunk. Célom volt, hogy kedvező tapasztalataimat minél szélesebb körben osszam meg, hogy egyre több szülő átélhesse azt az élményt és kényelmet, amit a BABAzsákok nyújtanak, mind a babák, mind az édesanyák és édesapák számára.

A BABAzsák rendkívül praktikus, hiszen a gyermek nem tudja lerúgni magáról a takarót (mozgékonyabbak szinte azonnal) és mégis kellő szabadságot biztosít mozgásukhoz. Melegen tartja a kis csöppségeket és az anyaméhben tapasztalt biztonsággal és puhasággal öleli őket. Egyenletes hőmérsékletet biztosít és megfelelően szellőzik és nyáron sem túl meleg a gyerekek számára. A babák könnyen behelyezhetőek, hiszen oldalán praktikus cipzárral nyitható. A BABAzsák bárhová vihető, könnyű, babakocsiba is behelyezhető és nagyon fontos szempont, hogy teljes egészében mosható, így az apróbb balesetek sem jelentenek problémát.

A BABAzsák belseje tulajdonképpen egy nagy párna, nagyon igényes kialakítással, tűzdelt varrással. A töltet polyester, 100% pamutborítással. Ezt kell az alsó cipzáros részen belehelyezni a huzatba, ami antiallergén 100%-os pamut anyagból készült. A BABAzsákok mintája plüss anyagú (zöld béka, kék alapon barna majom, sárga kacsa, rózsaszín bárány, sárga bagoly, kék maci). Gyönyörű a kivitelezés, igényes, nagyon magas minőséget képvisel. A zsákok méretei: 65*43*5 cm, a babák egyéni adottságaitól függően, de maximum a gyermek 6 hónapos koráig használhatóak. A zsákok hat színben, vidám állatmintákkal kerültek kialakításra, ezzel is mosolyt csalva a baba, mama és a papa arcára. A BABAzsákokra külön póthuzatot is lehet vásárolni, így a huzat tisztítása során sem kell nélkülözni a BABAzsák használatát. A BABAzsákokat és a póthuzatokat is elegáns csomagolásban küldjük, ajándéknak is kiválóak. 

Bízom benne, hogy minél többen megtapasztalják ennek a csodás kis találmánynak az előnyeit. 

A BABAzsákok mellett szebbnél szebb kifogókat (törölköző) különböző állatmintával, csodás pihe-puha sapka-takaró szetteket (krém színű macis, rózsaszín nyuszis), különböző állatos plüss és takaró szetteket (kutyás, kék macis, rózsaszín macis, nyuszis, bárányos) és csodálatosan puha, kapucnis plédeket (rózsaszín baglyos, krém színű macis) is forgalmazunk már. A termékek gyönyörűek, finom, minőségi anyagokból készültek. A takarók, kifogók selyem szalaggal vannak átkötve, esztétikusan csomagoltak, kiváló ajándék lehet a kisbabák számára.

Jó böngészést, kellemes időtöltést és jó vásárlást kívánok minden kedves érdeklődőnek! A babáknak pedig pihentető, kellemes szunyókálást az új BABAzsákukban és csodás takaróikban.

Üdvözlettel: Hajnerné Dr. Horváth Barbara